+316 53 93 48 37 JOB@JOBHENDRIKS.NL
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

De campagne is 1 februari 2018 van start gegaan. Deze opdracht werd ongeveer een jaar geleden aangevraagd en eind september was de aftrap. Ik heb het over ‘i-psy interculturele psychchiatrie’, een onderdeel van Parnassia Groep. Wat een mooi project!. De volledige productie is door JOB! concept+beeld gerealiseerd. Idee, script, film, fotografie, tekst én campagne-uitingen. Natuurlijk allemaal in nauwe samenwerking met directie van i-psy en commmunicatie & marketing van Parnassia Groep. Maar ook met diverse medewerkers van i-psy, waarvan enkelen een rol in deze korte film hebben gekregen.

Op deze wijze heb ik als creatief ruimschoots kunnen meekijken in de bijzondere wereld van de interculurele psychiatrie. Het is goed om te zien dat deze hechte teams van psychiaters, artsen, psychologen en psychotherapeuten, met dezelfde culturele achtergrond, zo dicht bij de doelgroep komen én bijstaan. Respect!

ACCOUNT

i-psy interculturele psychiatrie
Marc Baars

PROJECT

Wervingsfilm &  campagne

WEBSITE

HOE NU VERDER?

Denk je: “Dit project spreekt mij wel aan?” Wacht dan vooral niet langer, want ook bij JOB! concept+beeld wordt de bekende ‘KKS, oftewel de ‘Kop Koffie Strategie’ toegepast. Een glas water of een ‘theetje’ is natuurlijk ook prima.
Kortom: Klik dan voor het vervolg, een…

JOB! concept+beeld & D-Signs concept | vormgeving | fotografie zijn handelsnamen van D-Signs BV – KvK 37078204

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.