HA DIE RENÉ

Hieronder vind je een selectie van ruwe foto’s die eerder zijn gemaakt. Ik had aangegeven dat ik ongeveer 10 foto’s zou presenteren, waarvan je er 3 mocht kiezen. Maar zoals je ziet, staan er meer foto’s op, dus heb je meer keuze. Als je bij je oorspronkelijke keuze van 3 foto’s wilt blijven, is dat prima. Echter, ik heb besloten dat je er een vierde foto bij mag kiezen. Geef het nummer van je keuze door en ik zorg ervoor dat je deze snel ontvangt.

LEES VOORAL EVEN VERDER…

De foto’s zijn voorlopig bewerkt. Dit is slechts een presentatie. Dat betekent dat de foto’s die je hebt gekozen nog een finale bewerking zullen ondergaan, zoals het rechtzetten en het maken van een passende uitsnede. Dus kijk vooral door het formaat, de uitsnede en de compositie heen. Deze serie is momenteel nog niet geschikt voor publicatie.

Zoals eerder aangegeven mag je nu 4 foto’s kiezen in plaats van 3. Geef het nummer door dat onder elke foto staat, en ik zorg ervoor dat je de foto’s in hoge resolutie ontvangt. Als je meer foto’s wilt, is dat natuurlijk prima, maar dan brengt dat extra kosten met zich mee. Om in lijn te blijven met mijn gebruikelijke aanbiedingen op sociale media, betaal je voor elke extra foto €40,00 exclusief btw.

Als je vragen hebt, weet je hoe je me kunt bereiken. Over het algemeen geldt: bellen is sneller!

Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet,

Job

TARIEVEN FOTOGRAFIE
2023

JOB HENDRIKS Beeldmarketing

+31 653 93 48 37

job@d-signs.nl

 

AANGEDREVEN DOOR SJMT