+316 53 93 48 37 JOB@JOBHENDRIKS.NL
In het PointWest gebouw huisde tot 2005, De Telefoongids. Nieuwe Steen Investments (NSI), toenmalige eigenaar van het 7,5 duizend vierkantemeter tellende gebouw, gunde ons de campagne. Eerlijk is eerlijk, met internet stond mijn bedrijf qua techniek nog in de kinderschoenen. We beperkten ons toen nog tot alleen het ontwerp en kochten techniek in. De rest, alles wat met off-line te maken had, beheersten we volop. Fotografie en ontwerpwerk!
Op de vraag hoe lang het duurt eer je 7,5 duizend m2 aan de man hebt gebracht, was het antwoordt: tussen 2 en 3 jaar! Omdat wij er vanuit gingen dat wanneer je het het gebouw als 1 object wilt verhuren, heb je ook maar 1 huurder nodig.

Kortom: Site, dagbladcampagne plus een gepesonaliseerde kubuscampagne, zorgde ervoor dat er 13 maanden later een handtekening werd gezet.

ACCOUNT

Nieuwe Steen Investments

PROJECT

Zichtbaarheidscampagne PointWest – Amsterdam

HOE NU VERDER?

Denk je: “Dit project spreekt mij wel aan?” Wacht dan vooral niet langer, want ook bij JOB HENDRIKS Beeldmarketing wordt de bekende ‘KKS, oftewel de ‘Kop Koffie Strategie’ toegepast. Een glas water of een ‘theetje’ is natuurlijk ook prima.
Kortom: Klik dan voor het vervolg, een…

JOB! concept+beeld & D-Signs concept | vormgeving | fotografie zijn handelsnamen van D-Signs BV – KvK 37078204

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.