+316 53 93 48 37 JOB@JOBHENDRIKS.NL

Het jaarlijks terugkerende North Sea Jazz festival heeft op enig moment Den Haag moeten verlaten. Heel erg jammer natuurlijk, maar als fotograaf vond ik het eerlijk gezegd ook wel welletjes. Ik heb meer dan tien jaar lang gefotografeerd op het NSJ. Lichamelijk een loodzware klus, maar wat heb ik dit met veel plezier gedaan. Namen als Carlos Santana, Stanley Clark, Eric Clapton, Herman Brood, Hans Dulfer en dochter, Al Di Meola, Larry Carlton, Al Jarreau, Angie Stone en vele andere grote muziekhelden heb ik voor de lens gehad.

Elk jaar weer dat gesjouw met camera’s….
Maar ik had het nooit willen missen….

De tijd van digitale fotografie had nog lang niet zijn intrede gedaan. En wat er al op de markt was, was in de ogen van de meeste fotografen nog bagger. Nee, filmrolletjes, die gingen mee! Hoeveel? Soms had ik wel veertig films in de tas en altijd zwart wit! Ik zwoer bij TMax-films, 3200 ASA van Kodak en heel af en toe een diafilm. Maar die waren ondergeschikt aan het naar 6400 ASA opgevoerde zilverbromide van de TMax.

ACCOUNT

EIgen productie | Freelance

PROJECT

Jaarlijks terugkerende
Norths Sea Jazz

HOE NU VERDER?

Denk je: “Dit project spreekt mij wel aan?” Wacht dan vooral niet langer, want ook bij JOB! concept+beeld wordt de bekende ‘KKS, oftewel de ‘Kop Koffie Strategie’ toegepast. Een glas water of een ‘theetje’ is natuurlijk ook prima.
Kortom: Klik dan voor het vervolg, een…

JOB! concept+beeld & D-Signs concept | vormgeving | fotografie zijn handelsnamen van D-Signs BV – KvK 37078204

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.