Deze podcast geeft slechts een heel klein inkijkje in de vele verhalen, die nog veel dieper gaan. Het juiste publicatiemedium is essentieel om sommige maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht te krijgen. In dit geval kies ik voor het onderwerp ‘Het gestolen Joods onroerend goed’, het medium podcast.

Voormalig ANBO-directeur Liane den Haan werd vorig jaar bij 50Plus de opvolgster van Henk Krol. Bij de ANBO werd zij uitgekotst, dus ze moest wat. Het Kamerlidmaatschap kwam haar heel goed uit. Ook als zij niets doet, toucheert Liane de komende jaren vele honderdduizenden euro’s. Dat ze enkele weken na haar beëdiging als volksvertegenwoordiger alweer opstapte bij 50Plus, daartoe had zij voor de verkiezingen al besloten.  

Minister-president Rutte wil nog een vierde kabinet aan zijn zegekar toevoegen. Zijn partij, de VVD, is eigenlijk de enige die dat nog ziet zitten. Na zijn leugenachtige opstelling begin april over zijn bemoeienis met de toekomstige positie van kritisch Kamerlid Omtzigt, hebben de meeste partijen het wel gehad met hem. Toch heeft Rutte nog kans om de finish te halen. Maar er is ook een andere optie, die hem misschien nog machtiger maakt.

Deze podcast is bij wijze van proef gemaakt voor een wijnhandel in Laren. De eigenaar is  enthousiast en wil voortaan per nieuw seizoen ook een nieuwe podcast. Binnenkort meer….

Met deze podcast was het afronden voor mijn proeve van bekwaamheid, een eitje… Jawel, na het beoordelen bracht deze podcast een heuse certificering op. Wat allemaal begon als een  ‘Spielereitje’ is omgezet naar een serieus bedrijfsmodel. 
Kortom, we zijn hard bezig de echte site live te krijgen om de podcastmarkt te overdonderen met onze gedachtenspinsels en vele andere ideeën. En wanneer ik het over ‘onze;’ heb, dan heb ik het over uw nieuwe hosts, André Vermeulen en ondergetekende, Job Hendriks.

Deze podcast is gemaakt bij wijze van proef voor Parnassia. Het werd met enthousiasme ontvangen en men is zeer geïnteresseerd en wil na de vakantieperiode in september bespreken hoe zij dit relatief nieuwe communicatiemiddel kan inzetten.

Bovenstaande podcasts zijn een selectie van MikstMedia.
Een uitgebreider archief volgt vanaf september.
Meer MikstMedia? Neem dan vooral contact op met André: +31 6 14650942 of Job: +31 6 53 93 48 37.
Of stuur gewoon een mail.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.