MikstMedia weet het zeker: podcasts gaan het helemaal maken. Zijn ze nu nog grotendeels gratis, in de toekomst zullen luisteraars steeds vaker moeten betalen voor een audioprogramma op afroep. Zo gaat het immers met alle nieuwe mediavormen. Denk maar eens aan Netflix en digitale dagbladen.

MikstMedia maakt drie soorten podcasts: opnames over actuele zaken die voor ophef zorgen, gesproken columns en tweegesprekken over alles wat boeit, boos maakt of belachelijk is, en podcasts over zakenmensen, die iets bijzonders te vertellen hebben. De eerste twee zijn gratis, de derde groep betaalt voor een productie.  

MikstMedia, dat zijn twee mediatijgers: fotograaf/videoproducent/conceptueel ontwerper Job Hendriks en journalist/auteur André Vermeulen én beiden zijn certified podcasters. Zij vullen elkaar goed aan; de een weet alles van beeld en geluid, de ander van inhoud en tekst.

Waarom MikstMedia? Omdat het goed, goedkoop en groovy is, met vestigingen in Nederland en België.

Meer MikstMedia? Neem dan vooral contact op met André: +31 6 14650942 of Job: +31 6 53 93 48 37. Of stuur gewoon een mail.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.