+316 53 93 48 37 JOB@JOBHENDRIKS.NL

Wekelijks krijgt iedere BNI-er de kans, om in 60 seconden zijn of haar bedrijf te pitchen. Zestig seconden, waarin een gemiddelde van 25 andere ondernemers, met jouw  zoekvraag een aanbeveling kunnen geven, wanneer de juiste persoon of bedrijf binnen hun bereik ligt.

Kortom: 25 vertegenwoordigers voor de ‘Pitchers’ in de zaal.

Tekst loopt onder video door

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

Het komt regelmatig voor, dat de gestelde zoekvraag nét niet aanslaat. Datgene waar jij juist zo goed in bent, of welke prestaties jouw bedrijf heeft geleverd, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je vraag blijft misschien hangen bij 1/4 van  de chapterleden. Wanneer dit klopt, dan heb je de kans op maar 25% omzet van diezelfde groep. DAT KAN DUS BETER!

Ik heb daarom een afgemeten concept bedacht voor het maken van de zogenaamde ‘GREEN PITCH BNI!’ Wat houd dat in? Simpel! Je  kunt in een mobiele ‘green screen studio’ een video van jezelf op laten nemen. De groene achtergrond masker ik er vervolgens uit en daarvoor in de plaats zet ik de door jou aangeleverde beelden. Wanneer je deze video vervolgens in je BNI-Connect zet, wordt er geen pitch meer gemist. Daarnaast kun je deze film ook op alle social media publiceren én uiteraard, op je eigen website.

Om je een idee te geven, heb ik de video van Art Kleisen bovenin gezet. LIJKT JE DIT IETS? LEES DAN VOORAL VERDER…

WERKWIJZE De meest interessante optie is, wanneer ik bij jou chapter langskom bij 5 belangstellenden. Op deze wijze blijft de video qua prijs interessant. De opnames vinden dan na het netwerkontbijt plaats. Indien er een videoman/vrouw in jullie chapter zit, wordt dit uiteraard van te voren overlegd of hij of zij dit gaat doen. 

Elke ‘acteur’ krijgt een half uur de tijd om zijn of haar verhaal op te nemen.

De achtergrond is – zoals je op de foto van Hans Zwaeo ziet – groen. Dit groene decor wordt dus vervangen door afbeeldingen die door jou aangeleverd worden. De pitch wordt in combinatie met de achtergrondafbeeldingen én jouw verhaal een stuk krachtiger. De kans dat de kijker sneller besluit om met jou contact te leggen, wordt hiermee een stuk groter.

WAT KOST DAT? De prijs is interessant wanneer er minimaal 5 deelnemers op hetzelfde moment meedoen. Op deze wijze blijft het voor iedereen interessant. De kosten zijn 382,50 exclusief BTW per deelnemer voor een video. Indien je niet op 4 andere deelnemers wachten, dan ligt de prijs hoger, nl: 467,50 exclusief BTW.

GEÏNTERESSEERD? NEEM DAN CONTACT OP! Vul het formulier op deze pagina in en ik neem vervolgens contact met je op voor verdere afspraken. Heb je nog vragen, dan kun je dat ook op dit formulier kwijt of bel mij op 0653934837

JOB HENDRIKS

job@d-signs.nl

WIE JOU ZOAL VOORGINGEN…

ART KLEISEN

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

MAURICE VAN LIER

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

JOB HENDRIKS

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

HANS SWAEP

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

PUNTJES VAN BELANG…

Dit project kan bijdragen aan het vergroten van je netwerk én omzet. Bezoekers die een kijkje nemen op je profiel van BNI-Connect, krijgen op voorhand een beter inzicht van wat jij of je bedrijf doet. De korte videoimpressies ondersteunen je wekelijkse pitch. In deze korte films kun je immers meer vertellen dan wat je normaal in een minuut kwijt kunt.
De pitchfilms kunnen naast BNI-Connect ook ingezet worden in je eigen social media omgeving en website.

 

De meest gunstige optie is wanneer er minimaal 5 deelnemers op hetzelfde dagdeel aanwezig kunnen zijn. Indien er een ochtend gepland staan en één van de deelnemers is onverwacht verhinderd, dan wordt hiervoor een passende oplossing gezocht.

Indien er geen 5 deelnemers op dezelfde opnamedatum kunnen deelnemen, dan worden de overige deelnemers uitgenodigd om naar een andere locatie op een nader te bepalen tijdstip te komen. De nieuwe opnamedatum wordt bijtijds gecommuniceerd.

Wil je niet wachten en dus sneller een pitchfilm hebben, dan geldt het tarief BASIS1.
In het geval je met z’n tweeën tegelijk komt, dan is de korting 5%

Deze aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of opdrachten, van welke aard dan ook

 

BASIS1 VIDEO
Een BASIS 1 video kost 467,50 euro exclusief BTW en is gebaseerd op basis van 1 persoon
• Intake + planning
• Check tekst plus eventuele voorbereiding autocue
• Callsheet – hierin staan de afspraken voor de opnames
• Opnames – Deze nemen gemiddeld tussen de 30 en maximaal 45 minuten in beslag
• Eerste montage
• Presentatie
• Final montage – indien gewenst inclusief ondertiteling welke door jou vertaald wordt aangeleverd (in Word of Pages)
• Oplevering plus embedcode voor je BNI-profiel
De factuur ontvang je ongeveer 10 dagen voor aanvang van de opnames en moet 7 dagen voor de opnames zijn voldaan.Wanneer de planning goed verloopt, neemt de opname tussen de 30 en 45 minuten in beslag

De uiteindelijke lengte van de definitieve video is ongeveer 1,5 à 2 minuten.
__________________________________________________________

BASIS1 VIDEO
Een BASIS 2 video kost 444,00 euro exclusief BTW per persoon en is gebaseerd op basis van 2 personen binnen 1 dagdeel.
Stappenplan gelijk aan BASIS1 video.

BASIS5 VIDEO
Een BASIS 5 video kost 382,50 euro exclusief BTW per persoon en is gebaseerd op basis van 5 personen binnen 1 dagdeel.
Stappenplan gelijk aan BASIS1 video.

De uiteindelijke lengte van de definitieve video is ongeveer 1,5 à 2 minuten.

__________________________________________________________

CUSTMIZED VIDEO
Een CUSTOMIZED video is een uitgebreide bedrijfsvideo of filmische sfeerimpressie waar jij je als ondernemer of als organisatie mee bezig houdt. Voor de CUSTOMIZED video wordt altijd een begroting gemaakt. aan de hand van een intakegesprek.

 

Vertaling van je gesproken tekst kun je zelf laten vertalen. De edit van de uiteindelijke tekst zit in de prijs.
In het geval je de voorkeur geeft om de vertaling via Job Hendriks te laten lopen, ontvang je hiervoor een aparte prijsopgave.
De opnames zullen in principe altijd na overleg met de leiding van het chapter na een netwerkontbijt plaatsvinden, bij een minimum aantal van 5 deelnemers. Echter is dit afhankelijk van de locatie en de eventuele kosten die voor de locatie gelden. De producent kan beslissen de opnames op een andere locatie en/of tijdstip plaats te laten vinden.

De alternatieve locatie bevindt zich in het centrum van Den Haag. De alternatieve draaidagen vinden in de regel plaats op een maandag of donderdag en wordt ruimschoots van te voren met de deelnemers kortgesloten.

 

De opdrachtgever krijgt het volledige gebruikersrecht, maar de producent blijft het intellectueel eigendom behouden. De video mag voor alle voor de hand liggende marktetingdoeleinden, zoals social media en eigen websites, ingezet worden.

Hermontage door derden mag slechts na overleg en schrifltelijke toestemming plaatsvinden. De hermontage moet ten alle tijden goedgekeurd worden door de originele producent.

Wanneer een opdracht via mail is bevestigd en de opnamedatum bekend is, zal er een factuur worden verstuurd. De factuur ontvang je ongeveer 10 dagen voor de opnames en moet 7 dagen voor de opnames zijn voldaan.

Indien een opdrachtgever na het betalen van de factuur, aanwijsbare redenen heeft om niet bij de opnames en mogelijke pogingen daarna aanwezig te zijn of  daarna niet meer in staat zijn de opnames te maken, zal er restitutie, minus start/voorbereidingskosten van 45,00 ex btw plaatsvinden.

 

Bij niet genoemde voorwaarden, gelden de Algemene Voorwaarden van D-Signs BV, ondergebracht bij de Kamer van Koophandel te ‘s Gravenhage onder nummer 37078204.

JOB! concept+beeld & D-Signs concept | vormgeving | fotografie zijn handelsnamen van D-Signs BV – KvK 37078204

 

EEN LOGISCH GEHEEL

Communicatie kun je niet vastpakken, maar wel uitdenken. En dat is precies waar D-Signs voor staat. D-Signs is het bedrijf van Job Hendriks: grafisch vormgever, webontwikkelaar, fotograaf en filmmaker. Stuk voor stuk expertises die op zichzelf staan maar niet altijd zonder elkaar kunnen. Als geen ander weet Job ze met elkaar te verbinden. Het resultaat: een logisch geheel, niks meer en vooral niks minder. Een concept dus dat aanslaat, zowel bij de opdrachtgever als zijn doelgroep.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.