+316 53 93 48 37 JOB@JOBHENDRIKS.NL

BLOG!

Wat is een website zonder blog? Gewoon, een website zonder blog dus! Geen noodzaak, maar het is wel leuk om af en toe iets in de ether te werpen. Dat kan gaan over missie & visie, meningen, ervaringen of andere gedachtenkronkels. Ieder geval mag het enige publiciteitswaarde hebben. Eigenlijk wordt er met deze pagina slechts schrijfsel gedeeld, omdat je simpelweg niet altijd voor jezelf moet willen houden.

INTRO  |  WERK  |  CONTACT

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Bovenstaande projecten zijn slechts een selectie. De komende weken wordt de site aangevuld met nog meer actueel werk. Dus houdt deze pagina in de gaten…

TWIJFEL JE? LEES DE TEKST HIERONDER!

Mijn goede collega Zoë zei het volgende over mij:
“Dat Job Hendriks tientallen jaren ervaring heeft in de creatieve uithoeken van de reclamewereld merk je direct. Ideeën schudt hij zo uit zijn mouw, alles gebaseerd op de uitgebreide kennis van zijn vakgebied. Hij vindt het soms moeilijk een eigen creatief concept los te laten, maar staat hij altijd open voor andere ideeën, zolang het het eindresultaat ten gunste komt.
Met veel bravoure verdedigt hij zijn rebelse ideeën met goede argumenten, maar met net zoveel ridderlijkheid kan hij toegeven dat een andere insteek beter zal werken.
Job is ijzersterk in het visualiseren van mogelijke oplossingen van een probleem. Als je hem nog niet helemaal begrijpt, neemt hij je graag aan de hand en begeleidt hij je in zijn wereld van creatieve en innovatieve gedachtenkronkels die altijd leiden naar een mooi en functioneel product.
Een professional met een groot hart voor zijn werk, soms ook een ‘grote bek’, maar in alle opzichten een zeer deskundige en aangename collega om mee samen te werken.

INTRO  |  WERK  |  CONTACT

JOB! concept+beeld & D-Signs concept | vormgeving | fotografie zijn handelsnamen van D-Signs BV – KvK 37078204

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.