Hoi,

De beelden zijn in grote lijnen kleurgecorrigeerd en indien nodig bijgesneden. Echter, de definitieve keuzes worden nog verfijnd. Houd er rekening mee dat de kleuren op jouw scherm kunnen verschillen van de werkelijke opname.

Elke foto is voorzien van een uniek nummer links onderaan, bijvoorbeeld ‘Velthuijsen_JH71930’. Dit nummer is nodig en _web mag je weglaten. Geef het nummer van jouw keuze op en geef aan of je alleen een digitale versie wilt of ook een fotoprint, inclusief het gewenste formaat. De beschikbare formaten zijn 13×18 cm voor €10,00 of 20×30 cm voor €20,00 (de werkelijke formaten kunnen iets afwijken).

Zodra de digitale beelden gereed zijn, ontvang je een Tikkie. Voor elke opnamesessie wordt €25,00 in rekening gebracht. Indien er tijdens de sessie een kledingwissel heeft plaatsgevonden, wordt dit bedrag twee keer berekend. Als er slechts één foto wordt gekozen uit een kledingwissel, wordt de andere sessie toch meegerekend. Extra foto’s kosten ook €25,00 per stuk. Als je bijvoorbeeld drie foto’s selecteert uit twee kledingwissels, bedraagt de totale kosten €75,00, ongeacht welke beelden zijn gekozen.

Zitten er in je bestelling ook prints, dan betaal je deze tegelijk met het Tikkie dat ik voor de digitale versies stuur. De foto’s ontvang je uiteindelijk via Peter en worden besteld, zodra iedereen gereageerd heeft. 

Reageren doe je door op onderstaande knop te klikken en vermeld ook nogmaals jouw naam én telefoonnummer in de e-mail, voor een vlotte identificatie en afhandeling.

 

Met vriendelijke groet, Job